Elink Jalnes

ballkjoler for den stilige tenkende

Enten du er ute etter din første ballkjoler, en fest kjole, eller aftenkjole for en stor dato, valgene og utvalget er uendelige. Over århundrer stil har endret seg, har materialer forbedret enormt, og mote har diktert hva som bør brukes hvor og med hva tilbehør. Men fortsatt en kjole er en kjole, ikke sant?

 

I dag er det langt mindre vanlig for kvinner å ha på seg kjoler på daglig basis enn kanskje femti år siden. I 1950, de fleste kvinner funnet iført en bukse Dress til arbeid i stedet for en kjole eller skjørt og bluse var behagelig og syntes å gi dem ekstra tillit til jobben. Hjemme de hadde slacks eller jeans og en bluse eller trekke over t-skjorte og var komfortable mens de gjør sine husarbeid.  "Laura Petrie ", et tegn på  "The Dick Van Dyke Vis ", ble kreditert for å bringe slacks til Vogue for millioner av kvinner (og menn som beundret henne i dem).

 

I dag er det mange stiler å velge mellom i bare en grunnleggende dagtid kjole (her er bare noen få):

 

-Shift-Shirtwaist-jumper-Dress-Moo Moo-spaghetti Strap-liten svart kjole

18

Når det gjelder kvelden antrekk eller en kveld ute på byen alternativene er virkelig enorme (noen eksempler):

 

-Skjede-Shift-Evening kjole-ballkjoler-ball kjole-cocktail kjole-kroning kjole-brudekjole-liten svart kjole

 

Legg merke til den lille svarte kjolen er nevnt i begge kategorier. Den grunnleggende svarte kjolen er litt av en institusjon som startet tilbake i 1920-tallet da Coco Chanel gjort ideen populære. En stilfull bortsett fra enkel grunn-sort kjole kan accessorised eller igjen slette, avhenger opp på dens bruk, og være det ettall kjole det vill aldri gå ut av smak. Det kan alltid brukes når du er i tvil om hva du skal ha.

 

Det er noen hendelser som skiller seg ut i livet sitt, og en kvinne trenger en spesiell kjole bare for disse anledninger. En døpt kappe er den første, etterfulgt av en ballkjoler; neste kan vel være en kveld kappe, og deretter den ultimate-bryllupet kappe. Hver av disse spesialitet kjoler representerer en annen fase i livet til en kvinne, og betegne den mest spesielle og minneverdige tider for henne.

 

Innenfor disse typer kjoler eller kjoler er mange valg i stil, design, materiale, farge og tilbehør. Disse valgene er for det meste et spørsmål om personlig preferanse, men hva som er i stil i øyeblikket spiller en stor rolle i valgene en kvinne gjør.

 

En ballkjoler kan være kne lengde, mid kalv, eller til og med gulv lengde, laget med meter av chiffon og stroppeløs øverst. Fargevalg er rikelig og hun kan selv ønsker å koordinere sin kjole med hva hennes dato er iført.

 

Wedding Dress beskrivelser kan fylle en bok (og de har mange ganger over), men det er definitivt mer å velge mellom enn bare en grunnleggende hvit kjole lenger.

 

Kvinner har uendelige muligheter når det gjelder kjoler, spesielt ballkjoler(http://www.festzed.no/ballkjoler-c-11.html).

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas